Успішно працюємо з 2005 року

Тисячі задоволених клієнтів
10000 видів матеріалів

phone 097 557 3030

050 597-3030

Замовлення зворотного дзвінка

Залиште свій телефон і ми зателефонуємо в зручний для вас час!

Замовлення зворотного дзвінка

Ваш заявка прийнята. Очікуйте дзвінка.

info@yarema.ua
Viber Phone

Кабінет є територією особистого комфорту. Існує безліч варіантів оформлення кабінетного інтер'єру, але, незважаючи на візуальні відмінності, всі вони виконують одну й ту ж функцію: забезпечують ділове середовище, комфортне для господаря помешкання. Декор кімнати повинен відображати рід діяльності свого власника та його характер.
Оптимальним рішення для декорування вікон кабінету, офісу, є запрошення безпосередньо на об'єкт справжнього фахівця - дизайнера, який врахує всі нюанси оздоблення робочого простору. Детальна інформація про виклик дизайнера

Ви також можете дізнатися орієнтовну вартість вподобаної моделі штор з фотогалереї, розміщеної нижче.

Отримати прайс

Залиште, будь-ласка, Ваш номер телефону для прорахунку даної моделі з урахуванням розміру Вашого карнизу.

Дизайнерські штори
Рулонні штори - сучасна альтернатива Рулонні штори - сучасна альтернатива Штори для вітальні Штори для спальні

Відео- відгуки клієнтів

Олена Захарова, дизайнер інтер'єру
З дизайнерами з Ярема Штори співпрацюю вже не в перший раз, як в рамках проекту "Майстри ремонту", так і для приватних замовників. Ярема Штори - це завжди якісно, професійно і в строк!
Олена, штори на люверсах та тюль
Вирішили в квартирі повністю оновити інтер'єр, в тому числі і штори, але представлені на ринку варіанти, не зовсім влаштовували. Сестра порадила Ярему. Залишила заявку на сайті, оперативно зателефонували і домовилися про зустріч. Приїхали співробітники компанії, вислухавши мої уподобання і бачення, і створили не просто штори, які ідеально вписалися в інтер'єр !! Однозначно рекомендую Ярему
Ольга, дизайнерські французські штори
Чудово, коли є можливість не тільки вибрати красиві штори, але і зробити безкоштовні заміри. Найголовніше, що вони будуть дизайнерські. Це те, що мені треба! Подзвонили, уточнили всі нюанси. Заміряли в той час, коли це зручно мені. Молодці !!!
Єлізавета, штори нитки на люверсах
Не шкодую, що замовила штори саме в цій компанії Ярема штори. Приїхали без запізнень, все заміряли, докладно розповіли про свою роботу, про терміни та ціни, відповіли на всі питання - в загальному, спрацювали дуже професійно і, що для мене головне, досить швидко. Готові ж штори виглядають просто дивовижне, таких красивих штор немає ні в однієї з моїх подруг в будинку - я задоволена.
Тамара Петрівна, штори для будинку в передмісті
Приємні і позитивні враження залишає ваша компанія від співпраці! Ввічливі і терплячі консультанти дадуть відповідь на всі ваші запитання. Я рекомендую, як відповідальним постачальників з якісним товаром.
Тетяна, штори для їдальні
Штори, які ви мені пошили, ідеально вписалися в мій інтер'єр. Дякую за індивідуальний підхід, безкоштовний вимір і допомогу дизайнера. З таким ввічливим персоналом приємно працювати, відчувається, що ви націлені на результат. Чекала своє замовлення тиждень, залишилася задоволена якістю, як самих тканин, так і пошиття. Дизайнерські штори у мене вперше. Рекомендую.
Василь та Марія, штори для спальні
Чудовий дизайн, хороша міцна тканина, було важко вирішити, який саме варіант з усіх запропонованих вибрати. Ми тепер в захваті, від перетворення нашого затишного гніздечка.

Мас-медіа про "Ярема штори"

Майстри ремонту 2022, штори для кухні.
Сірі штори в сучасному стилі із мікровелюру для кухні
Майстри ремонту 2022, дизайн штор в спальню.
Затишні штори з жовтого мікровелюру та нейлоновий тюль для спальні
Приймаємо участь в проекті "Майстри ремонту
Ярема Штори представляє світлонепроникні штори з тканини високої якості, яка на 100% не пропускає сонячне світло
Штори для спальні у проекті Майстри ремонту
Спальня в стилі мінімалізм - установка ролет, навішування штор і текстиль для ліжка. Все виглядає неперевершено завдяки чарівним ручкам наших шановних колег
Ярема Штори у телепроекті Вітальня в скандинавському стилі
Штори виготовлені в Ярема не втрачають яскравість та форму, тому що ми використовуємо тільки якісні матеріали, переконайтеся в цьому особисто замовивши послугу "Безкоштовний замір" на сайті
Оформлення текстильними виробами вітальні в сучасному стилі.
Фахівці компанії "Ярема штори" оформляють текстильними виробами вітальню і спальню в сучасному стилі.
Телепроект на 5-каналі "Кухня на Русанівці"
Штори для кухні для дизайнерського пректу Майстри ремонту. В нас самі якісні тканини та досвідчені майстрині
Канал 1+1 Ремонт + Римська штора
Як функціонально оформити панорамні вікна? Найкраще вирішення це римські штори, які мають тришарову структуру, що не пропускає світло, а прямі класичні штори балансують композицію.